Reinventează-Te

Hai să începem cu dreptul.

Cui nu îi place un cadou?
Și mai ales din categoria celor cu adevărat utile.

Așa că te rog să primești acest cadou din partea mea. Ai acces gratuit la cursul online 4 comportamente ale echipei tale care îți arată ce ai de îmbunătățit la stilul tău de management.

Ce înseamnă să îți reinventezi echipa?

happy at work
Salut și bine te întâlnesc. Eu sunt Raluca și cred în potențialul fiecărui antreprenor:

Expertiza mea de lucru este cu toate modelele de companii antreprenoriale, din toată gama de servicii și produse. Asta m-a adus în top 5% experți în Romania în diagnoză comportamentală.În fiecare dintre programele create de mine, vei găsi aceeași abordare: informații concrete, ghidaj în implementare, un limbaj simplu și la subiect.

Despre mine

Salut! Sunt Raluca Culda, creatoarea Reinventeaza-te.  Am peste 18 ani de experiență în training și coaching cu antreprenori, manageri din instituții publice și companii multinaționale din România, Europa și Africa.

Am creat un proces de reinventare profesională, care te susțină ajungi în 3 pași la rădăcina provocării pe care o ai în acest moment și îți ofere o direcție clară de acțiune

Promisiunea mea pentru colaborarea noastră este vei obține claritate, curaj și rezultate pe termen lung.

Proud member of
Proud member of

Ce spun cei care s-au reinventant

Prima dată când am lucrat cu Raluca am apreciat structura și modul eficient în care ne-a arătat cum să lucrăm mai bine în echipă. Colegii mei erau noi promovați în poziții de coordonare și nu știam cum să îi ajut mai mult decât am făcut-o deja. Raluca a venit si în 40 de minute ne-a desenat un plan clar de acțiuni pentru următoarea lună. Dincolo de acest lucru, am continuat să lucrez cu Raluca pentru loialitatea față de afacerea mea. De multe ori, în sesiunile de coaching, am lucrat ca și când suntem în aceeași companie. Cel mai valoros lucru învățat din colaborarea mea cu Raluca și programele ei este că îmi înțeleg mult mai clar motivele acțiunilor mele și știu care este aceea schimbare cu 10% efort, care să îmi aducă 90% rezultate. Recomand programele Ralucai oricărui manager care nu mai vrea să își conducă echipa legat la ochi și vrea să obțină performanță, nu doar rezultate.
Paul Pantea
Owner Restaurant Ciresica Oradea
Ce am apreciat foarte mult in colaborarea cu Raluca este ca a venit cu un sistem clar definit - pasi, etape- pe care sa le urmarim. Si in acelasi timp a creat un plan personalizat pentru nevoile echipei si a clientilor Klain. Raluca a stat alaturi de noi in toate fazele de implementare ale proceselor de reinventare a echipei si ne-a ghidat cum sa comunicam intre noi, la ce comportamente si procese sa renuntam pentru ca au devenit de mult timp ineficiente si cum sa lucram cu o valoare mai mare adusa clientilor. Recomand oricarui antreprenor care isi doreste o abordare clara, practica si rapida sa lucreze cu tine.
Valentin Bolboaca
Owner Klain Digital
Raluca vine cu o energie incredibila in echipe si implementeaza cu usurinta structura si procese, pe care le urmareste pana la succes. De fiecare data cand am lucrat cu Raluca lucrurile au parut usor de facut, fara a fi fortate sau complicate.

Raluca a sustinut implementarea proceselor delegative in compania mea, lucrand cu o echipa de 5 lideri. Am apreciat foarte mult la ea faptul ca a sustinut focusul oamenilor catre solutii si rezultate.
Monica Ion
Fondator Inspired Life
Am început să lucrăm cu Raluca pentru a avea mai multă ordine în procesele echipei. Ce a început ca un proiect singular s-a transformat într-un parteneriat de peste de 3 ani. Apreciez multe la Raluca, însă două comportamente s-au evidențiat mereu. Disponibilitatea ei: de fiecare dată când am avut nevoie de susținere în dezvoltarea echipei a fost acolo pentru noi. Eficiența ei: a venit la fiecare nouă provocare cu un plan structurat și a făcut din ce părea o provocare insurmontabilă un demers concret. Recomand un program al Ralucai oricărui antreprenor care vrea un partener competent în a-și dezvolta echipa
Anca Bahna
Chief Operational Manager Miniprix

Cum poți începe

Reinventează procesul de recrutare

Dezvoltă-ți competențe de coaching pentru tine și echipa ta

Workshop pentru tine și echipa ta

Imaginează-ți că ești concurent la Turul Franței. O competiție acerbă și totodată prestigioasă. Ai muncit ani de zile să ajungi aici. Și înainte de începerea primei ture, sponsorul vine și îți oferă instrumentul cu care vei concura: o bicicletă cu care te plimbai prin oraș anul trecut.
Motivația ta devine aproape instant sub 0. Știi clar că nu ai nici o șansă să câștigi ceva. Ai în schimb toate șansele să muncești din greu și pentru nimic.

Aceasta este realitatea angajaților din companiile unde liderii își propun an de an să își crească rezultatele, lăsând angajații să concureze în piață cu competențe de mult depășite.

Descarcă broșura cu workshop-urile noastre, construite pentru a-ți pregăti echipa pentru prestigiu.

Companii care au avut încredere în noi

Pregătesc lunar evenimente Masterclass unde ofer strategii si instrumente concrete despre cum sa îți transformi rezultatele profesionale, găsind răspunsuri la întrebări care te provoca de mulți ani. Ai șansa sa imi adresezi întrebări LIVE și sa primești răspunsuri aplicate la nevoia ta.
Înscrie-te la următorul masterclass online.

startup, meeting, brainstorming-594090.jpg
6 COMPORTAMENTE ale echipei tale, care iti arata ce poti imbunatati la modelul tau te management​
teamwork, cooperation, brainstorming-3213924.jpg
4 TIPARE SABOTOARE
ale antreprenorului român si cum sã le depăsesti
student, typing, keyboard-849822.jpg
3 INSTRUMENTE
prin care poti reaprinde pasiunea in viata ta profesională
smart, be smart, clever-725843.jpg
4 TIPARE MENTALE
care te blochează sã te simti implinit in carieră

Alătură-te comunității Reinventeaza-te

Primești bilunar materiale informative din managementul echipei, neuropsihologie, leadership și carieră.

Scroll to Top