Jobul tău este un factor esențial pentru sănătatea și bunăstarea ta generală.

Câtă energie dăm muncii noastre

5
zile întregi de muncă de-a lungul vieții
1
locuri de muncă schimbate pe durata vieții
1
certuri la serviciu de-a lungul unei cariere
1
căni de cafea băute la birou

Când suntem la locul de muncă potrivit, ne simțim plini de energie, motivați și mulțumiți de felul în care ne petrecem viața.

Când suntem într-un loc de muncă greșit, ne simțim stresați, anxioși și epuizați. Sănătatea în carieră este o componentă esențială a bunăstării noastre generale. Așadar, este important să îi acordăm îngrijirea și atenția pe care o merită.

Misiunea noastră

misiunea noastra

Misiunea echipei Reinventează-te este să susținem Un Milion de români să transforme modul în care iau decizii profesionale, pentru a putea trăi o viață profesională împlinită.

TU poți fi unul dintr-un Milion.

Meriți să îți alegi cariera bazat pe valorile și visurile tale. Oprește-te din a face alegeri în care să iți sacrifici dorințele de teamă că îți vei dezamăgi familia sau colegii de muncă.

Cea mai bună alegere pe care o vei face vreodată este să te alegi pe tine, în fiecare zi. Începe astăzi.

Trăim vremuri fără precedent în transformarea modului în care muncim. Meserii noi apar în fiecare an iar educația formală a rămas mult în urma acestori schimbări. De aceea foarte mulți profesionișți au ajuns într-un punct în care se întreabă: Ce vreau să fac cu viața mea?

Dacă și tu ești în acest punct, FELICITĂRI! Ai ajuns la momentul de creștere exponențială maximă. Te invit să parcurgem împreună această călătorie, de la durere la putere.

Despre Raluca

Salut și bine te găsesc pe această pagină. Numele meu este Raluca și până acum am avut parte de două reinventări profesionale.

Prima, în 2015, când am ales, cu inima strânsă, să îmi deschid o companie de recrutare. A trebuit să accept că îmi voi dezamăgi unii colegi de birou, unii membri ai familiei și poate - pe mine. A fost una dintre cele mai curajoase decizii luate în viața mea și a meritat tot efortul.

Ce-a de a doua a fost în Octombrie 2019, când după 10 luni de stres și două episoade de burnout, am acceptat realitatea: eu iubesc să lucrez cu oamenii, nu cu procesele unei afaceri. Așa că mi-am predat afacerea și am ales să lucrez doar ceea ce iubesc. O decizie care mi-a luat multe luni de implementare,și mult mai multe luni de satisfacție.

Îți scriu toate acestea pentru că știu ce înseamnă:
Și am construit un proces de reinventare care să aducă
entuziasmul și energia înapoi în viața ta.
raluca Culda Despre

Expertiza mea

Proud member of
Apariții publice
unde lucram logo

De ce să începi acum un proces de reinventare profesională

Pentru ca vrei să îți placă omul care ai devenit, în loc să critici persoana care nu ești.
Pentru că viața ta profesională a ajuns „iadul”' tău personal.

Ce primești în programele noastre de reinventare profesională

O echipa de coaching experts disponibila 24/7

Echipa noastră de experți este la îndemână pentru a răspunde la orice întrebări legate de călătoria ta. Dacă rămâi vreodată blocat cu ceva, vei avea întotdeauna un Career Coach care sa te sustina în a naviga schimbarea.

Instrumente aplicabile de dezvoltare personală

A te cunoaște mai bine este una dintre aspectele necesare pentru a-ți menține viața profesională și sănătatea mintală pe drumul cel bun. În programele noastre vei primi instrumente să îți crești încrederea în tine, să îți asumi decizii curajoase și să îți accelerezi rezultatele profesionale în direcția decisă de tine.

Procese simple și testate

Cu îndrumarea noastră, vei pregăti toate instrumentele de carieră de care aveți nevoie pentru a face următoarea mișcare corectă în carieră. De la CV-ul tău până la cum te prezinți la un interviu, experții noștri în carieră se asigură că ești 100% pregătit pentru următorul pas profesional.

începe astăzi aventura ta de reinventare

Contact

SC UN MILION DE REINVENTARI SRL

CUI 47446086

+40 744 374 644

Abonează-te la newsletter
*
*


Scroll to Top